Selecteer een pagina

Cherit Magische Muur Spellen

Cherit Levert bij de Magische Muur een ruim variërend aanbod van spellen. Ieder spel heeft een uniek thema en speelstijl, zo is er voor in de doelgroep van 3-12 voor ieder wat wils. Bekijk hier onder alle spellen die standaard bij de Magische Muur worden geleverd. 

Ruimtereis

Tijdens Ruimte Reis stapt de speler in het verhaal van Astronaut Tommy. Tommy was met zijn ruimteschip onderweg naar zijn thuis-planeet, maar plotseling was de brandstof op. De spelers moeten het ruimteschip beschermen tegen vallen kometen, terwijl Tommy zijn schip tankt.

Smaakexplosie

Aangenaam kennis te maken, ik ben Scotty het snoep monster! Ik hou van snoepjes, heel veel snoepjes. Bij Smaak Explosie moeten de spelers Scotty zoveel mogelijk snoepjes voeren binnen de tijd. Pas wel op want Scotty houdt niet van vieze vissengraten!

Vrije Vogel

Ben je toe aan een intensieve én leuke workout? Probeer dan eens ons allernieuwste spel Vrije Vogel! Bevrijd zoveel mogelijke vogels binnen de tijd door alle obstakels kapot te gooien. Gooi zoveel mogelijk ballen en maak slim gebruik van de verschillende power-ups. Zie hier de trailer van onze nieuwste game:

Kleurbal

Ben jij de nieuwe Van Gogh? Bij Kleur Bal kan de speler volledig zijn creativiteit loslaten door de kleurplaat in te kleuren. De speler moet precies op het juiste moment gooien om de juiste kleur te krijgen. 

Jacht Seizoen

Bij Jacht Seizoen is het doel van de spelers om zoveel mogelijk doelwitten en eenden te raken binnen de tijd. 

Magische Muur

Doelwit Duel

Doelwit Duel is een competitief spel waarbij de spelers zich in 2 groepen moeten verdelen: team rood en team blauw. Het team moet binnen een minuut tijd zoveel mogelijk doelwitten van zijn kleur proberen te raken. Welk team kan er binnen een minuut de meeste doelwitten geraakt?

Melodieren

Melodieren is een educatief spel dat spelers leert hoe de verschillende lagen in muziek samen werken. De speler stapt in de schoenen van een dirigent en kan instrumenten aan of uit zetten door ballen er tegenaan te gooien.

Wilt u meer weten?