Cherit - Magische Muur Spellen

Cherit Levert bij de Magische Muur een ruim variërend aanbod van spellen. Voor de doelgroep van 3-12 zit er voor iedere speler leuke spellen bij. De spellen variëren erg van speelstijl, zo draait bij het spel Ruimte Reis alles om snel zijn en actie. En bij Kleur Bal is de creativiteit en timing van de speler erg belangrijk. Bekijk hier onder alle spellen die standaard bij de Magische Muur worden geleverd. 

Ruimte Reis

Play Video

Tijdens Ruimte Reis stapt de speler in het verhaal van Astronaut Tommy. Tommy was met zijn ruimteschip onderweg naar zijn thuis-planeet, maar plotseling was de brandstof op. De spelers moeten het ruimteschip beschermen tegen vallen kometen, terwijl Tommy zijn schip tankt. 

Smaak Explosie

Play Video

Aangenaam kennis te maken, ik ben Scotty het snoep monster! Ik hou van snoepjes, heel veel snoepjes. Bij Smaak Explosie moeten de spelers Scotty zoveel mogelijk snoepjes voeren binnen de tijd. Pas wel op want Scotty houdt niet van vieze vissengraten!

Kleur Bal

Play Video

Ben jij de nieuwe Van Gogh? Bij Kleur Bal kan de speler volledig zijn creativiteit loslaten door de kleurplaat in te kleuren. De speler moet precies op het juiste moment gooien om de juiste kleur te krijgen. 

Melodieren

Play Video

Melodieren is een educatief spel dat spelers leert hoe de verschillende lagen in muziek samen werken. De speler stapt in de schoenen van een dirigent en kan instrumenten aan of uit zetten door ballen er tegenaan te gooien.

Doelwit Jagen

Magische Muur

Doelwit Jagen is een competitief spel waarbij de spelers zich in 2 groepen moeten verdelen: team rood en team blauw. Het team moet binnen een minuut tijd zoveel mogelijk doelwitten van zijn kleur proberen te raken. Welk team kan er binnen een minuut de meeste doelwitten geraakt?

Jacht Seizoen

Play Video

Bij Jacht Seizoen is het doel van de spelers om zoveel mogelijk doelwitten en eenden te raken binnen de tijd. 

Dit is het (nog steeds groeiende) arrangement van spellen die geleverd worden bij de Magische Muur. 

Wilt u meer weten over de Cherit – Magische Muur? Kijk op onze Home pagina!