Selecteer een pagina

Op maat gemaakte Magische Muur

Een Magische Muur, maar dan met je eigen Magie

Droom je van een eigen Magische Muur, uitgerust met jouw unieke game of interactieve ervaring? Zoek je een oplossing die perfect past bij jouw specifieke wensen of een bepaalde locatie waar de Magische Muur geïntegreerd moet worden?

Wij zijn specialisten in het ontwikkelen van interactieve games op maat. Van het bedenken van een volledig nieuw spel, het integreren van jouw merk in een van onze bestaande games en tot in het meedenken in de mogelijkheden – wij staan voor je klaar van A tot Z. Zowel de software en de hardware zijn door onze eigen teams en Nederlandse leveranciers ontwikkeld. Daardoor kunnen wij op elk gebied adviseren.

Hoe kunnen we jouw wensen in de Magische Muur verwerken? We horen het graag. Neem vrijblijven contact met ons op:

Cherit Magische Muur Ballorig Vlissingen
Cherit Samenspelen

Uniek en Onderscheidend

Met een maatwerk Magische Muur heb je iets in handen dat nergens anders te vinden is. Hierdoor onderscheid je je direct van concurrenten.

Cherit Gebruiksvriendelijk

Merkidentiteit

Volledige integratie van je merk en boodschap in zowel het ontwerp als de gameplay, waardoor je merkidentiteit consequent wordt versterkt.

Cherit Happy

Afgestemd op een specifieke doelgroep

De inhoud kan volledig worden afgestemd op de wensen en behoeften van jouw specifieke doelgroep, waardoor de betrokkenheid en tevredenheid verhoogd worden.

Cherit Sport

Volledige controle over content

Jij beslist welke games, educatieve tools of interactieve ervaringen worden opgenomen, waardoor je altijd de controle behoudt over de inhoud die aan jouw publiek wordt gepresenteerd.

Cherit Analytics

Marketingtool

De Magische Muur kan worden gebruikt als een dynamische tool voor promoties, advertenties en andere marketinginitiatieven, waardoor je voortdurend met je publiek kunt communiceren op innovatieve manieren.

Cherit Innovatie

Innovatie

Wij gaan graag met jou de uitdaging aan om in alle mogelijkheden te denken. Of je nou een idee hebt, of een volledig uitgewerkt plan. Niks is te gek. 

Case Study: Alexandrium Shoppingcenter Rotterdam

Voor het Alexandrium Shoppingcenter in Rotterdam hebben we een op maat gemaakte interactieve game ontwikkeld die perfect aansluit bij de wensen en het thema van hun speelplek. De game neemt bezoekers mee op een reis door het polderlandschap dat vroeger op de locatie van het huidige winkelcentrum te vinden was. Dankzij diverse interactieve elementen die reageren bij aanraking, wordt de geschiedenis van deze plek op een boeiende manier tot leven gebracht.

Als bijzondere toevoeging hebben we een interactieve drukknop gecreëerd. Wanneer spelers deze indrukken, verschijnen Alex & Sander – de geliefde mascottes van het winkelcentrum – om een verhaal te delen over hun leefomgeving.

Om de ervaring compleet te maken, is er ook een lichtshow toegevoegd die de speelplek verlicht met schitterende effecten, waardoor bezoekers worden ondergedompeld in een magische sfeer.