Selecteer een pagina

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Melodieren

Melodieren is een educatief spel dat spelers leert hoe de verschillende lagen in muziek samen werken. De speler stapt in de schoenen van een dirigent en kan instrumenten aan of uit zetten door ballen er tegenaan te gooien.
Uitgegooid? Melodieren is juist een ontspannend spel waar jong en oud samen kunnen dansen!

Magische Muur Remote

De Magische Muur werkt vol automatisch en kan standalone gebruikt worden, spelers kunnen zelf spellen selecteren op het spellen selectie menu. Er is geen begeleiding of personeel nodig op met de Magische Muur te spelen.
Wilt u toch zelf de controle over een groep spelers hebben? Dan is de Magische Muur Remote app voor de smartphone alles wat u nodig hebt.
Selecteer spellen, verander de instellingen of bekijk de activiteit van het systeem. Geen technische kennis of toetsenborden en muizen vereist. Met de Remote Control app van de Magische Muur heeft u de controle over het systeem in eigen handen. Kijk voor meer informatie op Cherit.nl/remote

Cherit Magische Muur Remote

Nieuwe Trailer

Heb je onze nieuwe trailer van de Magische Muur al gezien?
De Cherit Magische Muur tovert een kale muur om tot een mixed-reality gamewereld. De spelers spelen interactieve spellen door ballen tegen projecties op de muur te gooien. De Cherit magische muur tovert een kale muur om tot een mixed-reality gamewereld. De muur komt tot leven wanneer spelers ballen tegen de projecties aan gooien. De magische muur brengt games op een innoverende manier naar de echte wereld.

Kleurbal

Ben jij de nieuwe Van Gogh? Bij Kleur Bal kan de speler volledig zijn creativiteit loslaten door verschillende kleurplaten in te kleuren. De speler moet precies op het perfecte moment gooien om de juiste kleur te krijgen, dit stimuleert de reflexen en de behendigheid van de speler.

 

Kleurplaat met Scotty, het snoepmonster van Smaak Explosie.

Kleurplaat met Tommy, de astronaut uit van Ruimtereis.

Kleurplaat van de zangeres, uit het muziekspel.

Smaak Explosie

Aangenaam kennis te maken, ik ben Scotty het snoep monster! Ik hou van snoepjes, heel veel snoepjes. Bij Smaak Explosie moeten de spelers Scotty zoveel mogelijk snoepjes voeren binnen de tijd. Pas wel op want Scotty houdt niet van vieze vissengraten!

Smaak Explosie is een leuk spel voor zowel de jongere en oudere spelers van de Magische Muur. Het spel zal makkelijk beginnen maar wordt steeds moeilijker en moeilijker. Zo schaalt het spel goed mee met de vaardigheid van de speler(s).

Cherit Smaak Explosie
Cherit Magische Muur

Ruimtereis

Tijdens Ruimtereis stapt de speler in het verhaal van Astronaut Tommy. Tommy was met zijn ruimteschip onderweg naar zijn thuis-planeet, maar plotseling was de brandstof op. De spelers moeten het ruimteschip beschermen tegen vallen kometen, terwijl Tommy zijn schip tankt. Tijdens het avontuur zal hij het zeker niet makkelijk krijgen, maar met genoeg punten kan de speler in de highscore lijst komen!

Jachtseizoen

Speel Jachtseizoen op de Magische Muur van Cherit!
Bij Jacht Seizoen is het doel van de spelers om zoveel mogelijk doelwitten en eenden te raken totdat de tijd op is. Het een intensief spel waarbij de speler continue ballen aan het verzamelen en gooien is.
Ook is Jachtseizoen ideaal om met meerdere spelers samen te spelen!

 

De Eerste Magische Muur

Cherit is trots om aan te kondigen dat de aller eerste Cherit Magische Muur nu speelbaar is bij Ballorig Enschede!

Na meer dan een jaar vol met onderzoek, brainstormen, prototypen en ontwikkelen is het aller eerste Cherit systeem een realiteit geworden. In de aankomende periode gaan wij hard werken aan het verbeteren van onze Magische Muur. Wij willen ervoor zorgen dat onze spellen zo gebruiksvriendelijk en leuk mogelijk zijn voor onze spelers. 

Wij kijken heel erg uit naar de komende tijd. We hopen veel te leren en vooral veel nieuwe inzichten over onze doelgroep te krijgen. 

Wilt u alvast meer weten over onze Magische Muur? Neem Contact met ons op!

Cherit
Cherit